HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Beados Mineez

 

De succesvolle productlijn creatieve speelgoedartikelen Beados wordt dit voorjaar uitgebreid met Beados Mineez. Met Beados Mineez kunnen meiden prachtige 3D creaties maken met behulp van kleine gekleurde balletjes die aan elkaar kleven als ze in aanraking komen met water. Meiden worden uitgedaagd om hun creativiteit de vrije loop te laten en de mooiste kleurrijke creaties te ontwerpen. Meiden kunnen daarbij ook met glitter werken en zelf sieraden ontwerpen.

Beados zijn kleine kleurige balletjes die zich, als je ze met water bestuift, aan elkaar hechten en op deze manier de mooiste creaties vormen. Mineez is de nieuwste lijn van creatieve Beados producten, speciaal ontwikkeld voor meiden vanaf 6 jaar. De kraaltjes zijn kleiner dan zijn voorganger en geschikt voor het maken van prachtige 3D creaties.

De volgende Beados Mineez producten verschijnen half maart:

Starter Set
Met de Beados Mineez Starter Set kunnen meiden gelijk aan de slag om mooie 3D creaties te maken. De verpakking bevat 400 Mineez kralen, 8 oogkraaltjes, 2 pennen om de kraaltjes op te pakken, 3 sjablonen, 2 mini werkbladen en 2 hangers om een mooie sleutelhanger mee te maken. Daarnaast zijn alle hulpmiddelen om de creatie met water te bestuiven bijgesloten zoals een verstuiver, trechter en lepel. 

Glitterstudio
Met de Glitterstudio kunnen kinderen hun Beados Mineez ontwerpen een prachtige glinsterende uitstraling  geven, door een glitterlaag aan te brengen. De studio bevat 400 kraaltjes, 6 oogkraaltjes, 3 hangerdraadjes, 3 sjablonen, glitter, 1 Mineez-pen, 1 hanger, een verstuiver, 1 trechter en 2 werkbladen.

Sieradenset
Met de sieradenset kunnen meiden de mooiste sieraden ontwerpen in 3D. Van one-of-a-kind ringen, tot kettinghangers,  armbandjes of oorbellen: de grenzen van hun creativiteit bepalen de ontwerpen van de meiden. De set bevat 500 kralen, een sieradendoos, armband, ketting, hanger, 10 oogkraaltjes, 1 pen, 2 werkbladen, 3 sjablonen en een lepel, verstuiver en trechter voor het nat maken van de creaties.

Beados Mineez consumentenadviesprijzen
Mineez  Starterset € 12,99                Mineez Glitterstudio € 19,99
Mineez Themanavulset €  8,99         Mineez Sieradenset € 24,99

Informatie voor ouders
Mineez biedt een leuk en educatieve manier om kleuren en patronen te herkennen en zelf te vormen. Op een speelse manier kunnen met Mineez de fijnere motorische vaardigheden en drie dimensioneel denken bij kinderen verder ontwikkeld worden. Bovendien stimuleert het de creativiteit. Mineez zijn volstrekt veilig in gebruik omdat er alleen water aan te pas komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright