HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Beados kralen plakken magisch aan elkaar met water!

Nu met de Beados Super Studio en HELLO KITTY


De magische kraaltjes Beados laten de creativiteit van kinderen de vrije loop gaan. Volgend op de succesvolle introductie van Beados dit voorjaar in Nederland, wordt de lijn komend najaar uitgebreid, voor nog meer creatief en leerzaam plezier voor jongens en meiden. Met de Beados Super Studio kunnen kinderen nog meer en sneller ontwerpen maken. Ook worden nieuwe themaverpakkingen uitgebracht, waaronder een verpakking in het populaire Hello Kitty thema, waarvan tevens een aparte starter set zal worden uitgebracht.

Beados is een creatieve knutselset  voor kinderen vanaf  4 jaar. Door de Beados kraaltjes met de speciale Beados pen op de speciale sjablonen en werkbladen te leggen maken kinderen eenvoudig de mooiste ontwerpen. Als alle kraaltjes goed liggen kunnen de Beados nat gemaakt worden, zodat ze goed aan elkaar plakken. Geen geklieder met lijm, geen gevaarlijke strijkbout: met alleen wat water kunnen de kinderen nu helemaal zelf de ontwerpen maken en dus veilig knutselen!

 

Beados Super Studio
De Super Studio is een bijzonder complete set, waarmee je met het apparaat nog sneller mooie ontwerpen kunt maken. De studio bevat maar liefst 800 kralen. Met de bijgeleverde werkbladen, sjablonen, een water verstuiver, de speciale Beados pen en ventilator, zodat het ontwerp nog sneller droogt, heb je alles bij de hand om zelf de mooiste dingen te maken. Dit kan in 2D of 3D en in alle kleuren van de regenboog.

 

De Beados lijn wordt uitgebreid met nieuwe themaverpakkingen, zoals Pony Club, Popsterren, Dansende Diva’s en Bosvriendjes. Later in het najaar volgen nieuwe thema’s zoals Teddy beer, Prinses en Jungle. Met Beados komt er geen einde aan de creativiteit van kinderen!

 

Beados Hello Kitty
Hello Kitty is in Nederland immens populair en met Beados Hello Kitty kunnen kinderen dit najaar het vertederende katje zelf in allerlei poses ontwerpen. Met de Hello Kitty starter set kunnen kinderen meteen aan de slag. Door de Beados kraaltjes met de speciale Beados pen op de Hello Kitty sjablonen en werkbladen te leggen, maken fans hun eigen Hello Kitty kunstwerk. Als alle kraaltjes goed liggen kunnen de Beados nat gemaakt worden, zodat ze goed aan elkaar plakken. Naast de starter set zijn er ook Hello Kitty navulverpakkingen beschikbaar voor urenlang creatief speelplezier.

 

 

 

MAIL & WIN

PeuterPlace.nl verloot een Beados Super Studio en twee Hello Kitty Startersets! Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Beados. Insturen kan tot 15 oktober as.

 

Beados bestellen via Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright