HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Breid jouw Bakugan collectie uit met:


7 in 1 Maxus Draganoid, Gauntlet en Combat set

 

Dit najaar presenteert Upper Deck International drie nieuwe Bakuganproducten waarmee kinderen nog meer lol kunnen beleven. Wat te denken van het grootste Bakuganmonster tot nu toe: 7 in 1 Maxus Draganoid, de supersonische Gauntlet die als rekenmachine en kaarthouder fungeert en de Combat set die extra uitdaging in het spel biedt.

Photos_BakuS2_Dragonoid2.jpgBakugan is het populaire strategische gezelschapsspel dat gebaseerd is op de gelijknamige animatieserie. Met magnetische speelkaarten en Bakugan brawlers strijden kinderen om de poortkaarten van Bakugan. De grootste Bakugan uit de collectie is de 7 in 1 Maxus Draganoid. Dit is een combinatie van 7 Bakugan onderdelen: 1 normale Bakugan en 6 Traps. Deze onderdelen kunnen los worden gebruikt tijdens Bakugan gevechten of in elkaar gezet worden, zodat een krachtige Bakugan Action figure ontstaat waarmee kinderen hun vrienden kunnen imponeren. De verpakking bevat daarnaast een speciale Maxus Draganoid bekwaamheidskaart die samen met een Bakugan Trap extra G-powers oplevert in een gevecht . Kortom, nog meer kansen om te winnen met de 7 in 1 Maxus Draganoid! De 7 in 1 Maxus Draganoid verpakking bestaat uit 1 Bakugan, 6 Traps, 1 magnetische kaart en 1 bekwaamheidskaart.

 

Bakugan Gauntlet.jpgDe nieuwste accessoire in de Bakugan collectie is de Gauntlet. Dit coole apparaat kunnen kinderen om hun arm binden en fungeert als rekenmachine. De Gauntlet helpt de jongere kinderen met het snel optellen van de punten tijdens het Bakugan spel. Daarnaast kan de Gauntlet 6 kaarten vasthouden en ervoor zorgen dat kinderen hogere G-Powers kunnen verzamelen. De Gauntlet is uitgerust met lichtjes en geluiden, waardoor kinderen de blits kunnen maken bij hun vriendjes.

 

Bakugan Combat Set.jpgNieuw is ook de Combat set. Deze verpakking bestaat uit 1 Bakugan, 1 Trap, een magnetische kaart en een bekwaamheidskaart. Kinderen kunnen de Bakugan en de Trap met elkaar verbinden om een groter monster te maken of ze apart gebruiken in het spel.

Consumentenadviesprijzen:
7 in 1 Maxus Draganoid € 39,99
Gauntlet       € 24,99
Combat set   € 9,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright