HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Drie nieuwe Bakugan speelsets

Breid je verzameling uit voor nog meer speelplezier!

 

Geweldig nieuws voor de liefhebbers van Bakugan Guandalian Invadors: er verschijnen drie nieuwkomers die het strategisch spelen en het verzamelen nog leuker en spannender maken.

Bakugan is hot! Ondertussen zijn er wereldwijd meer dan 250 miljoen Bakugan balls verkocht. Nu ook de speelkaarten vertaald zijn, komen er steeds meer fans bij die ontdekken dat Bakugan niet alleen leuk is om te verzamelen, maar ook verslavend spannend. En je moet je hoofd erbij houden, want enkel behendige en strategische spelers winnen de strijd. Uiteraard prikkelt de gelijknamige tv-serie op Cartoon Network en Nick Toons de fantasie van de spelers nog meer.

Voor alle Bakugan-fans zijn er drie nieuwe coole items om de verzameling uit te breiden:

Dragonoid Colossus
Dit kolossale pack biedt waanzinnige mogelijkheden. Combineer de Battle Gear met de Draganoid Colossus en je ziet een krachtig en cool monster openklappen; het ultieme wapen! Je krijgt 4 unieke Bakugan Battle Gears, 1 Bakugan Dragonoid, 4 Ability Cards, 1 Gate Card en nog heel wat gave extra’s!

Sky Raiders
Jump! De nieuwe Bakugan Sky Raiders maken spectaculaire sprongen! Rol ze op hun kaart en ze gaan wel 20 centimeter hoog de lucht in! Verzamel alle Sky Raiders en combineer ze om een geweldige Bakugan te bouwen!

Mobile Assault
Deze Deluxe Mobile Assault, een nieuw Bakugan voertuig waarop je je Bakugan zet, is de coolste Battle Gear die je ooit hebt gezien! Hiermee breng je je Bakugan naar het hart van het gevecht en geef je hem ook nog eens extra krachten!

Speelgoedspecialist Spin Master is bekend van onder andere speelgoedmerken zoals Bakugan, Gomu, Zoobles, Tech Deck en Moon Dough en wordt erkend als een mondiale speler binnen de internationale speelgoedindustrie.

 

 

MAIL & WIN !

Wil jij kans maken op de coole Draganoid Colossus? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Bakugan. Insturen kan tot 15 december as.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright