HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Back to the Future - The Game

voor Nintendo Wii

 

Back to the Future: The Game brengt de bekende 'Marty McFly', 'Doc Brown' en de DeLorean tijdmachine samen in een compleet nieuw filmisch avontuur. Zes maanden na de gebeurtenissen van de derde film keert de DeLorean tijdmachine op mysterieuze wijze terug naar Hill Valley. ‘Marty’ moet teruggaan in de tijd om hulp te vragen aan de opstandige tiener 'Emmett Brown' of anders wordt de ruimte-tijd continuüm voor altijd ontrafeld.

Back to the Future: The Game is een point and click adventure game gebaseerd op de verhalen uit de jaren tachtig filmreeks. Het verhaal van Back to the Future: The Game speelt zich zes maanden na het verhaal van de derde en laatste film af.

De DeLorean-tijdmachine is op mysterieuze wijze teruggekeerd in Hill Valley, maar wel zonder zijn eigenaar. Nu moet Marty teruggaan naar 1931. Emmett Brown, een jonge tiener, kan hem helpen zijn vriend Doc te vinden en te redden van zijn dood. Kunnen Marty en Emmett de scheuren in het tijdsequilibrium dichten zonder dat zij de toekomst ongedaan maken? We gaan het zien!

De spellen zijn eerder uitgegeven als losse episodes. Met Back to the Future: The Game worden ze voor het eerst op disc uitgegeven. Sterren uit de films hebben stemmen ingesproken voor de gamepersonages, terwijl Bob Gale heeft geholpen met het schrijven van het verhaal. Zelfs Michael J. Fox keert als virtueel personage terug in het spel.


PEGI 16
EAN: 4020628510589, prijs: € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright