HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Air Hogs Battle Tracker

genomineerd speelgoed van het jaar 2012

 

De Hover Assault, Saw Blade en Battle Tracker brengen de speelbeleving van iedere jongen naar een nieuw hoogtepunt, zowel op de grond als in de lucht barst een spannende strijd los. Deze nieuwste aanwinsten zijn dit najaar in Nederland verkrijgbaar. Wij waren heel benieuwd naar de Battle Tracker.

 

Review

De Air Hogs Battle Tracker is geweldig afstand bestuurbaar speelgoed van Air Hogs. Een complete set, bestaande uit een helikopter die met schijfjes schiet en een automatische gevechtsrobot die raketten op de helikopter kan afvuren.

De helikopter, de Saw Blade, is licht maar degelijk gemaakt. Dat is een must bij een RC helikopter die in principe erg kwetsbaar is. In vergelijking met andere RC modellen is de Saw Blade eenvoudig te besturen en erg kindvriendelijk. Hij is stabiel en je hoeft nauwelijks rekening te houden met voor- of achterwaartse bewegingen.

Voor de 'boys' is een helicopter die kan schieten natuurlijk helemaal geweldig. Met behulp van een motortje vuurt de Saw Blade zachte rubberen schijfjes af.

De Battle Tracker, de gevechtsrobot, kan om zijn as draaien om de helicopter te volgen waarna hij pijltjes van foam kan afvuren. De gevechtsrobot maakt behoorlijk wat geluid en zijn stem spreekt tot de verbeelding van kinderen. Op de automatische stand zoekt hij geheel zelfstandig naar de helikopter om hem uit de lucht te schieten. Maar je kunt de robot ook zélf besturen. Mooie techniek!

Je kunt het avontuur alleen beleven of met z’n tweeën. De ene speler bestuurt dan de helikopter en de andere bedient het afweergeschut. Behoorlijk lastig en spannend!

Omdat de Battle Tracker set eenvoudig is te besturen kan je er mee in de woonkamer spelen. Bovendien zijn de schijfjes en de pijlen gemaakt van veilig en zacht materiaal.

Gegarandeerd succes voor jong én oud! ;)

Details:

  • Materiaal: kunststof
  • Inclusief handleiding voor eenvoudige bediening
  • Batterijen: 12x AA (worden niet meegeleverd)
  • Leeftijdsadvies: vanaf 10 jaar
  • EAN: 0778988957622, prijs € 79,99. Ook te bestellen bij Bol.com.
  • Zie ook: Hover Assault.

R.J. Bais

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright