HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

KNEX winactie

 

Dit najaar brengt Big On Toy Innovation (BOTI) weer volop bouwplezier met een nieuwe serie van K’NEX vol spetterende en vliegensvlugge achtbanen. Met de nieuwe achtbanen van K’NEX waan jij je in de duizelingwekkende wereld van pretparken en bouw jij je eigen gemotoriseerde achtbaan. Loopings, kurkentrekkers en zenuwslopende afdalingen, het kan allemaal! Ben jij klaar voor een creatief en plezierig achtbaanritje? Riemen vast en bouwen maar!

Vanaf augustus kunnen kinderen zelf de mooiste en hoogste achtbanen bouwen. Het assortiment bestaat uit vele kleurrijke en grootse creaties waarmee je vele achtbaanritjes kunt maken zonder duizelig te worden. Wat dacht je van de imposante Typhoon Frenzy of de super snelle Phoenix Fury? Voor kinderen die liever niet over de kop gaan, is er ook een groot reuzenrad verkrijgbaar die net zo indrukwekkend is. Bouw met K’NEX en maak van je kamer een pretpark!


      Reuzenrad.jpg
Reuzenrad
Een van de knallers dit najaar is het K’NEX Reuzenrad (Ferris Wheel). Tover je kamer om tot kermis of pretpark en draai rustige rondjes in het kleurrijke Reuzenrad. De set bevat 475 onderdelen, een motor om het rad te laten draaien en is ruim een meter hoog!
Leeftijd: 7+  Consumentenadviesprijs: € 34,99


      typhoon frenzy product.jpgTyphoon Frenzy
Je maakt pas echt de blits met de Typhoon Frenzy in de woonkamer! Wedden dat je ouders en vriendjes hun handen er niet vanaf kunnen houden? De set bevat 649 onderdelen en er zit een gemotoriseerde lift bij die je karretje omhoog tilt, net als een 2e bouwmodel voor een andere variatie!
Leeftijd: 9+  Consumentenadviesprijs: € 64,99


70 model Bouwset
Het is dan misschien geen kant en klare achtbaan, maar met maar liefst 702 klassieke K’NEX onderdelen in de 70 model Bouwset kun je er vast wel zelf een maken! Deze handige box heeft de vorm van een schatkist en is ook nog eens handig op te bergen. Gebruik je eigen fantasie om een creatief bouwwerk te maken of bouw een van de 70 bijgeleverde modellen, waaronder boten, trucks, een luchtballon of zandkasteel.
Leeftijd: 7+  Consumentenadviesprijs: € 59,99Ook nieuw dit najaar zijn de Raptor’s Revenge (€ 59,99), Phoenix Fury (€ 64,99), Supernova Blast (€ 79,99), Hyperspeed Hangtime (€ 89,99) en Thunderbolt Strike (€ 159,99).

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

PeuterPlace verloot de volgende drie KNEX speelsetjes:
1x Typhoon Frenzy
1x Cosmic Quest
1x Robo Creatues

Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. KNEX. Vergeet niet te vermelden welke speelset je graag zou winnen! Insturen kan tot en met 30 september as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright