HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Ravensburger 3D Puzzels

winacie

In de spotlights
Met Ravensburger bouw je al puzzelend een (beroemd) bouwwerk. Er zijn er maar liefst 17, van het Vrijheidsbeeld tot Buckingham Palace en van Slot Neuschwanstein tot het Empire State Building bij nacht. Of haal de kerst in huis met de nieuwe 3D puzzel van een heus peperkoekhuisje, die bovendien sfeervol is verlicht.

De precies passende kunststof puzzelstukjes zorgen altijd voor een perfecte stabiliteit. Zonder lijm puzzel je dus een stevig bouwwerk in elkaar. Iedere 3D puzzel bevat een bodemplaat met afbeeldingen waarop de puzzel wordt gebouwd. En… voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Veel van de 3D puzzels zijn overigens verkrijgbaar inclusief LED verlichting zodat je ‘m kunt laten schitteren in de woonkamer.

De Ravensburger 3D Puzzels zijn zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Voor meer informatie kijk je op www.ravensburger.nl.

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op een 3D Peperkoekhuisje of The Empire Statbuilding by night (beiden met LED verlichting) ? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Ravensburger 3D en laat ons weten welke puzzel jij graag wint! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright