HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Party & Co Junior

 

      17891_l.jpgJumbo viert dit jaar het 20-jarig jubileum van een van ’s werelds populairste gezelschapsspellen: Party & Co. Wie heeft vrienden of familieleden niet uitgedaagd voor een avondje hilariteit met Party & Co.? Heeft jouw teamlid voldoende aan slechts één aanwijzing met verboden woorden of maak jij in een handomdraai tekeningen die direct begrepen worden? Jumbo brengt dit najaar een speciale jubileumeditie van Party & Co. Original uit, in een prachtige, luxe glanzende verpakking. Nieuw is het spelonderdeel "Merken raden" dat de opdracht “Liplezen” vervangt.

Speciaal voor jonge kinderen is er Party & Co. Junior. Deze editie is geschikt voor kinderen van 8 tot en 13 jaar, die het spel zelfstandig met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. De in moeilijkheidsgraad aangepaste opdrachten sluiten perfect aan op de belevingswereld van kinderen.
Direct bestellen bij Bol.com voor € 17,99.      2012102515813_18074_1.jpg

 

Speciaal voor meiden is er de speleditie Party & Co. Girls. In deze editie gaan de opdrachten over hun meest geliefde onderwerpen: mode, vrije tijd en uiterlijk… één groot feest! Dit spel is verboden voor jongens en de perfecte vrijetijdsbesteding met vriendinnen.

Direct bestellen bij Bol.com voor € 18,99

 

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op Party & Co Junior? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Party & Co. Insturen kan tot en met 15 november as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright