HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 

The Greatest Showman

Vanaf 1 januari te zien in alle Nederlandse bioscopen


De perfecte film voor de feestdagen in een sfeervolle ambiance

THE GREATEST SHOWMAN is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar®winnaars Benj Pasek en Justin Paul (‘La La Land’). Met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscar® genomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.


THE GREATEST SHOWMAN is vanaf 4 januari 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien. Vanaf 1 januari 2018 voorpremières door het hele land.

 

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten? Laat ons weten waarom en stuur een berichtje naar de redactie o.v.v. The Greatest showman. Vergeet je adresgegevens niet te vermelden!

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.

 

© 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright