HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Spike en de magische steen
van 12 februari in de bioscoop

Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en heeft een bijna te levendige verbeelding. Bovendien is ze niet bepaald op haar mondje gevallen. Ze houdt ervan verhalen te vertellen aan iedereen die wil luisteren (of niet). ‘Toevallig’ is zij in die verhalen altijd zelf de grote heldin.
 
Op een dag komen de dieren in het bos erachter dat hun watervoorraad en de waterbron bijna op zijn. De enige manier voor de dieren om op hun plekje in het bos voort te kunnen leven is door de magische watersteen uit de klauwen te halen van degene die deze ooit  heeft gestolen: de gemene berenkoning Bantur.
 
Spike voelt zich geroepen om het bos en de dieren te redden en gaat op pad om de magische watersteen terug te halen. Tot haar grote schrik kan Tjum de eekhoorn het niet over zijn hart verkrijgen om haar alleen te laten gaan. Nu zou die vervelende, kleine eekhoorn er weleens achter kunnen komen dat haar mond een stuk groter is dan haar dapperheid. Spike en Tjum zullen echter moeten leren samenwerken om het meest uitdagende avontuur van hun leven tot een succes te maken! 
 

Regie: Regina Welker & Nina Wels
Release: 12 februari 2020
Genre: familie, animatie
Lengte: 81 minuten

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten en een knuffel? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Spike ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright