HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Spellenspektakel

9 en 10 november Jaarbeurs Utrecht

Het spellenseizoen staat voor de deur! Wat is er fijner dan om in de koude en natte wintermaanden samen een bordspel te spelen? Laat je inspireren tijdens het Spellenspektakel, de gezelligste en grootste spellenbeurs van Nederland. Met honderden speeltafels waar je de nieuwste bordspellen kunt uitproberen, winkels met nieuwe en tweedehandsspellen en verschillende toernooien, is het Spellenspektakel dé plek voor bordspelliefhebbers van elke leeftijd. Wegens het succes van de vorige edities vindt het Spellenspektakel dit jaar op een nieuwe, grotere locatie plaats, namelijk in de Jaarbeurs Utrecht. Op 9 en 10 november 2019 staat de Jaarbeurs volledig in het teken van bordspellen!

Tijdens het Spellenspektakel vind je honderden speeltafels waar je kunt aanschuiven om zelf een spel te proberen en tips van professionals te krijgen. Zo weet je na een bezoek niet alleen alle ins en outs op het gebied van de nieuwste spellen, maar verbeter je ook je speltechniek voor de al bekende spellen. Kom je met het hele gezin? Neem dan een kijkje op het Kinderplein. Kinderen kunnen allerlei bordspellen spelen en hun creativiteit de vrije loop laten door te bouwen of te knutselen. Bezoek de verschillende spellenuitgevers, winkels en spellenclubs. Wie weet ga jij straks met jouw favoriete bordspel naar huis!

Competities
De eerste spannende competities tijdens het Spellenspektakel zijn bekendgemaakt. Internationale deelnemers gaan de strijd met elkaar aan tijdens het Europees kampioenschap Catan. Wie is de slimste handelaar en mag zich Europees kampioen noemen in november? Daarnaast worden de Magic The Gathering Dutch Open Series gehouden en kan er worden deelgenomen aan de Dutch Grand Championships van Keyforge en X-Wing.


Datum:

9 en 10 november

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht

Prijs:

Dagkaart volwassene € 14,-

 

Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar) € 5,-

 

Dagkaart gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) € 30,-

 

Passepartout volwassene € 24,-

 

Passepartout kind (4 t/m 12 jaar) € 9,-

Via Spoordeelwinkel.nl zijn voordelig entreetickets in combinatie met een treinticket te kopen.

Kijk voor meer informatie over Spellenspektakel op de website spellenspektakel.nl en houd social media in de gaten!


MAIL & WIN
We mogen twee familiekaarten verloten (4 personen) WIl jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Spellenspektakel ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.


 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright