HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Premièrefeest Barbie en de Roze Schoentjes

zondagochtend 3 maart in het Figi Theater in Zeist

 

Dit voorjaar dansen alle meisjes mee met ‘Barbie in haar Roze Schoentjes’ avontuur. Want bij Universal Pictures Benelux komt op 6 maart het nieuwste Barbie avontuur ‘Barbie en de Roze Schoentjes’ uit op DVD en Blu-ray.

Tegelijkertijd brengt Mattel een gloednieuwe serie Barbie ballerina poppen uit behorend bij het Barbie en de Roze Schoentjes-avontuur. Om dit te vieren organiseren Universal Pictures en Mattel speciaal voor pers en genodigden op zondagochtend 3 maart a.s. een Barbie première feest. Het prachtige Figi Theater in Zeist wordt omgetoverd tot een heuse balletzaal waar voor de vertoning van de nieuwste Barbiefilm een geweldig Barbie ballet-optreden plaatsvindt.

‘Barbie en de Roze Schoentjes’ premièrefeest
Het Barbie première feest vindt op 3 maart a.s. plaats in het statige Figi Theater in Zeist (Het Rond 2 - Zeist). Natuurlijk wordt de nieuwste Barbiefilm voor het eerst op grote doek vertoond. Dansschool EDC geeft zelfs een echte balletvoorstelling voorafgaand aan de filmvertoning. 

De presentatie is in handen van Ingrid Jansen, bekend van diverse tv-programma’s zoals Avro's Junior Dance, RTL Telekids "Hooi Hooi" en SBS's "Vliegende Hollanders" -Sterren Springen Schans. Zij speelde de hoofdrol in de dansfilm ‘BodyLanguage’ en danste samen met internationale artiesten als Shakira en The Sugababes. Het Barbie premièrefeest belooft spectaculair en onvergetelijk te worden met de eerste vertoning van de nieuwste Barbiefilm, dans en natuurlijk veel lekkers.


Het programma op zondag 3 maart:
09:30 uur       ontvangst
10:45 uur       start film Barbie en de Roze Schoentjes
12:00 uur       einde première event

Kledingadvies: meisjes worden verzocht in Barbie balletstijl te komen, dus in het roze met bijvoorbeeld ook met tutu en roze schoentjes (spitzen).

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op 4 kaarten voor het Barbie premièrefeest? Dat kan, wij verloten 3 setjes!
In ruil daarvoor vragen we van jou een kort verslag en/of een fotoreportage van het evenement. Lijkt je dat leuk? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Barbie.
Insturen kan tot en met 22 februari as.

Let op! Maak nu ook kans op de DVD van Barbie en de roze schoentjes!

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

 

De film ‘Barbie en de Roze Schoentjes’
Dans dit magische avontuur binnen met Barbie™ als Kristyn, een ballerina met grote en mooie dromen. Als ze een paar glinsterende roze schoentjes aantrekt, worden zij en haar beste vriendin Hailey zomaar meegevoerd naar een fantastische en magische balletwereld. Daar ontdekt Kristyn dat ze haar lievelingsballetten moet dansen om een boze Sneeuwkoningin te verslaan. En ze wordt nog een echte ster ook. Als je maar met je hart danst, komen al je dromen uit!

Barbie poppenserie van Mattel
Met de prachtige nieuwe Barbiepoppenserie van Mattel kun je de film ‘Barbie en de Roze Schoentjes’ thuis naspelen. Of je nou alleen speelt of met je vriendinnetjes, het geweldige balletavontuur van Barbie houdt nooit op met de nieuwe Barbie ballerina. Haar jurk verandert zelfs in een tutu. Ook zijn er speciale ballerina’s die écht dansen. Hun knieën buigen zich zelfs tot een plié. Er zijn genoeg Ballerina Barbies om een groot balletfeest helemaal na te spelen. Natuurlijk danst Ken ook een rondje met zijn vriendinnetje Barbie.

 

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright