HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Pluisje durf te vliegen

vanaf 12 juli in de bioscoop


Op 12 juli presenteert Just4Kids in samenwerking met Just Film Distribution Pluisje, de hartverwarmende animatiefilm vertelt het verhaal van een jong en vrolijk vogeltje die alleen moet overwinteren nadat zijn familie zonder hem naar het zuiden trekt. De Nederlandstalige film heeft een ware sterrencast met onder anderen stemmen van Martijn Fischer, Klaas van Kruistum, Tygo Gernandt en Manou Jue Cardoso. Pluisje wordt uitgebracht door Just4Kids en Just Film Distribution en is vanaf 12 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.


        Poster Pluisje.jpg
Het jonge en vrolijke vogeltje Pluisje (Teddy Ortanca) speelt dolgraag met zijn beste vriendinnetje Ploveria (Manou Jue Cardoso), stiekem zijn ze een beetje verliefd op elkaar. Maar alles verandert wanneer de gemene valk, Shadow (Tygo Gernandt), samen met Skua (Klaas van Kruistum) Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Pluisje durft niet meer te vliegen sinds zijn vader is overleden toen hij Pluisje wilde redden.

Zijn vriendinnetje Ploveria spoort hem aan weer te gaan vliegen voordat het winter komt. Na lang twijfelen slaat Pluisje zijn vleugels weer uit, maar wordt bijna gevangen door de enge kat uit het dorp. Op het nippertje ontsnapt hij, maar iedereen denkt dat hij de aanval niet heeft overleefd, dus zit er niets anders op dan dat Pluisje alleen de winter moet overleven.

Gelukkig is er Paradise Valley, een verborgen plek waar alle niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren. Maar de reis naar Paradise Valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden en helpt de goedaardige Giron (Martijn Fisher) hem bij zijn reis. Vlieg je mee?

Pluisje is vanaf 12 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op bioscoopkaarten voor deze film? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Pluisje.

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright