HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 
 

nijntje 65 jaar

Maak kans op de tiptoi® Starter Set

Dit jaar heeft nijntje de respectabele leeftijd van 65 jaar bereikt. En… dat moet worden gevierd! Daarom komt Ravensburger met een tiptoi® Starter Set met een geluiden- en prentenboek dat helemaal in het teken staat van het wereldberoemde konijntje en haar vrienden. Kinderen ontdekken met het boek, dat vol staat met prachtige en vrolijke illustraties, spelenderwijs de wereld van nijntje. Door met de bijgeleverde tiptoi®-stift op een plaatje of een tekst te tippen, gebeurt er altijd iets! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel of laat muziek of geluiden horen. 

Maak kennis met nijntje en haar vrienden
Sla je het boek open, dan leer je met een zoekspel allereerst iedereen in het boek goed kennen. Want… weet jij wie de lievelingstante van nijntje is? Daarna beleef je allerlei avonturen. Zo ga je een dagje naar het strand, ga je op safari, vier je samen met nijntje haar verjaardag en speel je met haar vriendjes op één van de speeltoestellen in de speeltuin. Door op één van de symbolen rechtsonder op de pagina te tippen, kies je voor ontdekken (het oog), het spelen van een spel (de dobbelsteen) of het luisteren naar een liedje (muzieknoot). Zo kun je in het safaripark deelnemen aan een zoekspel waarbij je aan de hand van vragen het juiste dier moet aantippen. Of ga naar het strand en tip in goede volgorde op de afbeeldingen die worden gevraagd. 

nijntje met een kleine letter…
Met het nijntje geluiden- en prentenboek vergroten kinderen spelenderwijs hun woordenschat. Want … door spelletjes te spelen en naar liedjes te luisteren, leren ze, door eenvoudig te begrijpen zinnen, woorden uit hun speelwereld kennen. Bovendien beleven kinderen met nijntje altijd plezier en wat nieuws. En… dat weten we maar al te goed. Want al sinds 1955 mag Dick Bruna´s nijntje zich verheugen in een mateloze populariteit. De ouders van nu waren destijds net zo verliefd op nijntje als hun kinderen dat nu zijn. Overigens wordt nijntje, net als tiptoi®, zonder een hoofdletter geschreven omdat Dick Bruna zijn nijntje-teksten altijd schreef zonder hoofdletters en punten, ook de namen.


Leuke thema’s en gemakkelijk in gebruik
Alle tiptoi® producten, voor kinderen van circa 3 – 10 jaar, hebben stuk voor stuk een thema dat kinderen (en ouders) aanspreekt en… het is gemakkelijk in gebruik. De interactieve stift is te gebruiken voor ieder tiptoi® product door simpelweg gratis het programma van het juiste product te downloaden. Voordeel is dat op de stift meer programma’s gelijktijdig opgeslagen kunnen worden. 

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe tiptoi® Starter Set ‘Mijn Geluiden Prentenboek - De Avonturen van nijntje’ heeft een prijs van € 44,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Een tiptoi® stift koop je los of is bijgesloten bij een Starter Set. Kijk voor meer informatie op www.tiptoi.nl of op www.ravensburger.nl

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op dit spel? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. tiptoi! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.


 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright