HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Misfit 2

Vanaf 25 september in de bioscoop

Vanaf 25 september draait de gloednieuwe highschool comedy Misfit 2 in de Nederlandse bioscopen. Op vrijdag 20 september gaat de film vanaf 17:00 uur op feestelijke wijze in première bij Pathé Arena te Amsterdam. Het belooft de grootste Nederlandse live première ooit te worden voor een highschool comedy met 80 bioscopen waar de film tegelijk in première gaat.

Synopsis
Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op vrijkaarten? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. MISFIT 2 ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

Trailer

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright