HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Mia and The White Lion

Vanaf 4 juli in de bioscoop

De ontroerende familiefilm Mia and The White Lion vertelt het verhaal over de bijzondere vriendschap tussen de avontuurlijk Mia en de witte leeuw Charlie. Ga mee op een heldhaftige en spannende tocht over de wilde Afrikaanse savanne, op zoek naar een vrij en veilig bestaan voor Charlie. Mia and the White Lion is geregisseerd door Gilles de Maistre (genomineerd voor een César Award voor The Quest of Alain Ducasse ) met een ijzersterke hoofdrol van de Zuid-Afrikaanse Daniah De Villiers als Mia.

Het leven van de 10-jarige Mia staat op zijn kop als haar familie besluit hun huis in Londen te verruilen voor een leeuwenboerderij in Zuid-Afrika. Mia moet wennen aan het leven in de Afrikaanse wildernis maar zodra de witte leeuw Charlie wordt geboren, slaagt ze erin een speciale band op te bouwen met de schattige welp. Na drie jaar wordt Mia's leven opnieuw opgeschud als ze een geheim ontdekt dat haar vader verborgen houdt. Verontrust door de gedachte dat Charlie in gevaar zou kunnen zijn, besluit Mia weg te lopen en de boerderij en haar familie achter te laten. Samen met Charlie begint ze aan een epische tocht over de wilde Afrikaanse savanne, op zoek naar een ander land waar Charlie veilig en in vrijheid kan leven.


Credits Speelduur: 98 min. | Land: Zuid-Afrika | Taal: Engels (Nederlands ondertiteld | Genre: Familie, avontuur | Regie: Gilles de Maistre | Cast: Daniah de Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lenna| Releasedatum: 4 juli 2019 | Distributeur: In the Air.

Trailer

 


MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Mia & The White Lion ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright