HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Kerst met Maya in Plopsa Indoor Coevorden

Vier samen met het vrolijkste en meest nieuwsgierige bijtje een betoverende kerst in Plopsa Indoor Coevorden! Samen met Willy en Maya kan je je uitleven op de meer dan 25 attracties in het mooiste indoorpark van Nederland die helemaal in een magische kerstsfeer gehuld is! De dag wordt afgesloten op het Dorpsplein waar je kan dansen tussen de sneeuwvlokjes die vrolijk naar beneden dwarrelen!

 

BUMBA MAGICO SHOW
Bumba opent speciaal voor jou de poorten van zijn kleurrijke circustent. Samen met al zijn vriendjes tovert hij er op los in het Bumba Circus en haalt hij opnieuw de allerleukste fratsen uit. Ben jij benieuwd wat de liefste clown ter wereld nu weer uit zijn hoed zal toveren? Kom het ontdekken tijdens de dagelijkse Bumba Magico Show. Wie weet word jij wel helemaal betoverd…

 

CONFETTIFEEST MET WICKIE & HALVAR
Wickie de Viking, de stoerste jongen uit het noorden begroet dagelijks samen met zijn vader Halvar de vikingfans tijdens deze boeiende meet & greet. Maak even tijd voor een leuke foto samen met Wickie en Halvar! Vergeet absoluut je vikinghelm niet!

 

MEET & GREET MET BUMBA EN BUMBALU
Ontmoet Bumba & Bumbalu bij het podium aan het Dorpsplein! Zing en dans mee met deze twee leuke clowns! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag!

 

UITZWAAI MET MAYA DE BIJ EN KABOUTER PLOP
Ken je ons lieve bijtje Maya? Neem dan zeker een foto met haar en Kabouter Plop erbij, want ze komen langs voor een Meet & Greet! Ga samen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag!


MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Plopsa ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright