HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 

HUISVROUWEN BESTAAN NIET

vanaf 21 december in de bioscoop

 


In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje (Eva van de Wijdeven) is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten) is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohemienne moeder Loes (Loes Luca) heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique (Jim Bakkum) verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.

Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op het succesvolle theaterstuk ‘De Huisvrouwmonologen’.

 

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten? Laat ons weten waarom en stuur een berichtje naar de redactie o.v.v. Huisvrouwen bestaan niet. Vergeet je adresgegevens niet te vermelden!

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.

Trailer

 

Regie: Aniëlle Webster (Mees Kees Langs de Lijn, ‘Celblok H’)
Scenario: Richard Kemper
Cast met oa:. Eva van de Wijdeven (hartenstrijd, ‘Celblok H’), Jelka van Houten (Mannenharten 2, Jackie), Loes Luca (‘t Schaep met de 5 pooten’, De Marathon), Jim Bakkum (Onze Jongens, Rokjesdag), Leo Alkemade (Tuintje in mijn Hart, ‘Sluipschutters’), Kay Greidanus (Riphagen, ‘Meiden van de Herengracht’) en Victoria Koblenko (Fashion Chicks, Homies).       

 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright