HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Gloednieuw bordspel De S.P.E.L.show

winacie

Op 14 oktober presenteert Just Games in samenwerking met BNNVARA het gloednieuwe bordspel De S.P.E.L.show, naar het populaire BNNVARA-programma De S.P.E.L.show. Het programma is bedacht en wordt gepresenteerd door Astrid Joosten. Iedere week nemen drie bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende spelers. Test dit najaar thuis je kennis van de Nederlandse taal, ga de strijd aan met je tegenstanders en kom als winnaar uit de finale.

 

Synopsis
Speel nu de razend populaire S.P.E.L.show thuis! Daag je vrienden of familie uit voor een strategische taalstrijd en laat zien hoe goed je kennis van de Nederlandse taal is. Wat is bijvoorbeeld een ‘barki’? Wat is de verleden tijd van ‘zweefvliegen’? En welk woord betekent zowel een ‘einde’ als een ‘kasteel’? De twee spelers met de meeste punten na vijf rondes gaan door naar de laatste ronde. Ben jij de beste speler van de finale? Dan win je het spel!

Praktische informatie:
Release: 14 oktober
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Leeftijd: 10+ jaar
Spelers: 2-4 spelers
Speelduur: 45 minuten

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op dit nieuwe bordspel? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. S.P.E.L.show ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright