HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 

Burgers Zoo presenteert de Safari Musical
van 23 juli t/m 28 augustus 2022

Maak kans op 4 vrijkaarten!

Zoë & Silos zijn deze zomer terug in Koninklijke Burgers’ Zoo met een avontuurlijke musical over de dierlijke bewoners van de Oost-Afrikaanse savanne: de Safari Musical. Vanaf zaterdag 23 juli tot en met zondag 28 augustus kunnen bezoekers vier tot vijf maal per dag van de musical genieten. 

 

Dierlijke handpoppen spelen hoofdrollen
Maak kennis met Zavanna de Zebra, een betweterige zebra met het hart op de tong en die geen confrontatie uit de weg gaat. Of met Jules de Giraf, een gevoelige en zachtaardige giraf. Jules heeft eindeloos geduld en geen enkel kwaad in de zin. Thomas de Neushoorn is een humeurige, ongenuanceerde neushoorn. Met zijn krachtige uiterlijk lijkt hij voor niets en niemand bang. Tenslotte is daar Levi de Leeuw: een stoere welp die zich de koning der dieren waant. Hij doet zich hierdoor een stukje stoerder voor dan hij daadwerkelijk is. 

Twee nieuwe gezichten
Zoë & Silos beleven al enkele jaren spannende avonturen in Burgers’ Zoo, waarbij spelenderwijs veel informatie over dieren is verwerkt voor jonge en oudere fans. De vertrouwde acteurs die het duo jarenlang vertolkten, hebben het stokje overgedragen aan twee energieke opvolgers. Zij storten zich vol enthousiasme in dit nieuwe educatieve avontuur en treden van 23 juli tot en met 28 augustus vier tot vijf maal per dag op in het dierenpark.

Wie zijn Zoë & Silos
Zoë is een meisje dat alles over dieren wil weten en als abonnementhouder vaak in het Arnhemse dierenpark te vinden is. Daar leert ze dierverzorger Silos kennen, wiens vader als ranger in Belize werkt voor het natuurbehoudsproject dat Burgers’ Zoo daar al ruim dertig jaar succesvol beheert. Naast diverse musicals speelden de acteurs ook in een kinderserie op televisie, in creatieve workshops, korte educatieve video’s over dieren en in verschillende muzikale videoclips. (zang en dans)

Meer informatie over de musical op burgerszoo.nl/musical

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op vier vrijkaarten voor Koninklijke Burgers Zoo en de Safari Musical? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Safari Musical ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2022 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright