HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 

Bob de Bouwer Mega Machines

vanaf 15 februari in de bioscoop

 


"Kunnen wij het bouwen?! Nou en of!". De goedlachse bouwvakker Bob is vanaf 15 februari te zien in zijn eerste bioscoopfilm 'Bob de Bouwer Mega Machines'. In de film staat Bob op het punt zijn grootste klus ooit uit te voeren: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. De film wordt in het Nederlands uitgebracht door Just Film Distribution. 


Synopsis
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Geschikt voor Alle Leeftijden

 

Trailer

 

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten en de DVD van Bob de Bouwer 3D? Laat ons weten waarom en stuur een berichtje naar de redactie o.v.v. Bob de Bouwer. Vergeet je adresgegevens niet te vermelden!

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright