HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
   

     
     
 

 

Mèh - Live!

Op een mooie dag in mei trekt een kind de wijde wereld in. Over ontdekken, vrijheid en geborgenheid. Heel bijzonder! Over rode kevers, rappende schapen en een ezel die vertelt over een land waar de zon brandt...

Mèh-live! is muziektheater met als thema de lente:"Op een mooie dag in mei trekt een kind de wijde wereld in. Over ontdekken, vrijheid en geborgenheid."

Na de veelgeloofde kinderproductie Brrr! gebaseerd op het gelijknamige prentenboek en de CD over de zee – uitgezonden door Z@ppelin TV en gespeeld op festivals en scholen- komt APOLLO met deze gloednieuwe, poëtische kinderproductie Mèh-live!

Prachtige, eigentijdse muziek, poëtische liedjes, rappende schapen, licht absurdistische gedichten, danstheater, kleding/attributen en een houten decor met kleurrijke afbeeldingen uit het prentenboek. De kinderen worden middels muziek en beweging betrokken bij de voorstelling.

Mèh is deel 1 uit de serie De 4 Jaargetijden van Guy Renardeau en Luciënne Tomesen. In maart 2008 verschijnen zowel het prentenboek als de CD. Zangeres is de veertienjarige Tessa Sunniva.

Duur: max. 45 min.
Leeftijd: van 3 t/m 103 jaar. (groep 1 t/m 4)

 
 
 Bekijk de recensie van het prentenboek met CD Brrr

 
 

 

 

 

 
 
   
 
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright