HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 


The Nutcracker - The Untold Story

op DVD en Blu-ray verkrijgbaar vanaf 14 december
Beleef samen met Mary een betoverend avontuur wanneer haar notenkraker tot leven komt en haar meetroont naar een magisch koninkrijk vol fantastisch speelgoed, heerlijke suikerbonen en dansende feeën. Ze ontdekt echter al snel dat de boosaardige Rattenkoning het rijk bedreigt! Als ze de notenkraker wil redden, moet Mary een verborgen geheim blootleggen, zodat ze de prins kan bevrijden en zijn troon veilig stellen.

De film is gebaseerd op het verhaal dat de Russische componist Tchaikovsky inspireerde tot het schrijven van de muziek voor het wereldberoemde ballet, en bevat acht nieuwe meeslepende liedjes van Oscar winnaar en tekstschrijver Tim Rice (The Lion King, Evita). Daarnaast kan deze gloednieuwe filmversie zich prijzen met een fantastische sterrencast.Het bekende balletstuk uit 1892 The Nutcracker op muziek van Tchaikovski is al vaak verfilmd. Deze fantasy familiefilm in 3D bevat behalve de beroemde Tchaikovsky muziek ook 8 nieuwe songs geschreven door Oscar winnaar Tim Rice (bekend van The Lion King en Evita). In de hoofdrollen zien we Elle Fanning, Nathan Lane, John Turturro, Charlie Rowe en Frances de la Tour. Regie: Andrey Konchalovskiy.

In het Wenen van de jaren '20 krijgt Mary (Elle Fanning) van haar oom (Nathan Lane) een op het oog niet zo bijzonder kerstcadeau: een notenkrakerpop. Maar als ze 's nachts wakker wordt blijkt dat de pop tot leven is gekomen en trekt hij Mary mee in een sprookjesachtig en magisch avontuur.

 

DVD - Universal Pictures
Leeftijd: 9.
EAN 5050582872811, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

Meer Kerst DVD's

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright