HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

NIEUWE BUREN SEIZOEN 4

24 september op DVD


Eva (Bracha van Doesburgh) is met Roosje gevlucht naar Sardinië en probeert uit handen van de autoriteiten te blijven. Geholpen door haar buren, de eigenzinnige Olivier (Benja Bruijning) en verleidelijke Victoria (Anna Drijver), bouwt ze op het eiland een nieuw leven op. Maar haar nieuwe verblijfplaats is niet de veilige haven waar ze op gehoopt had. Nadat hij uit het ziekenhuis ontslagen is gaat Peter (Daan Schuurmans) op zoek naar zijn vrouw en dochter. In de Zonnewijk trekt een jong stel, net zwanger, in het oude huis van Milo en Anouk en na haar vrijlating staat Wilma bij Lilly op de stoep.

Als Peter een aanwijzing krijgt dat Eva op Sardinië zit twijfelt hij geen seconde en reist haar achterna. Enige tijd later duiken onder verdachte omstandigheden Victoria en Olivier ineens op in de Zonnewijk. Geen spoor meer van Eva, Roosje
en Peter.

Genre: drama

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op een Blu-ray? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Nieuwe Buren 4! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright