HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Hoe tem je een draak 3

Vanaf 5 juni op 4K Ultra HD, Blu-ray (3D), DVD en als boxset

Hikkie en Tandloos zijn terug met dit gloednieuwe avontuur! De onwaarschijnlijk vriendschap tussen mens en draak wordt in Hoe Tem Je Een Draak 3 flink op de proef gesteld. Vlieg vanaf 5 juni met hen mee op 4K Ultra HD, Blu-ray (3D) en DVD.

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld. Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3 . Productie is in handen van Brad Lewis ( Ratatouille , ANTZ ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de H o w t o T r ain Y o u r D r a g o n -films (en daarnaast ook Toy
Story en Tarzan ). In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie) en Terence Schreurs (Astrid).

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op een Blu-ray? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Hoe tem je een draak 3! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

 

Trailer

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright