HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 


The Lion King 2 en 3

verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Blu-ray vanaf 22 februari
The Lion King 2: Simba’s Trots

Ervaar de kracht van “Upendi”, wat “liefde” betekent, wanneer de wilskrachtige dochter van Simba, Kiara, aan haar waakzame vader ontsnapt om het avontuur op te zoeken. Timon en Pumbaa proberen haar te beschermen, maar dat wordt moeilijk wanneer ze een intrigerende rivaal tegenkomt, Kovu, een welp die later Scars troep moet gaan leiden. Kiara en Kovu proberen hun plek te vinden in de “Kringloop van het Leven” en komen erachter dat zij wel eens voorbestemd zouden kunnen zijn om hun troepen te herenigen en vrede te brengen in het koningsland. Het avontuur van Kiara en Kovu is ingesproken door de oorspronkelijke sterrencast, bevat adembe nemende animaties en betoverende liedjes en brengt kijkers van alle leeftijden in vervoering, nu de glorieuze “Kringloop van het Leven” verder gaat voor een nieuwe generatie. Verkrijgbaar op DVD en  voor het eerst ooit in Blu-ray high-definition.

Walt Disney Studios Home Entertainment
Speelduur: 81 minuten.
EAN: 8717418343293, prijs € 16,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

The Lion King 3: Hakuna Matata

Humor heerst in dit komische avontuur dat je helemaal mee terug neemt naar het begin, nog vóór Simba’s verhaal begon, en nog verder! Vanuit hun ongekend hysterische perspectief onthullen de geweldige maar miskende helden van de savanne, Timon en zijn winderige maatje Pumbaa, waar ze vandaan komen, hoe ze Simba hebben geholpen de Serengeti te redden en wat er daadwerkelijk gebeurde achter de schermen van de belangrijkste gebeurtenissen uit De Leeuwenkoning. Je favoriete personages in dit belangrijke hoofdstuk van de De Leeuwenkoning-trilogie zijn ingesproken door de oorspronkelijke sterrencast. Met muziek van Elton John en Tim Rice. Voel de liefde opbloeien voor ieder ongehoord grappig moment. Verkrijgbaar op DVD en  voor het eerst ooit in Blu-ray high-definition.

Speelduur: 73 minuten.
EAN: 8717418343460, prijs: € 16,99.
Direct bestellen bij Bol.com.


 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op deze twee prachtige DVD's? Mail dan een berichtje naar de redactie met je naam en adres o.v.v. The Lion King. Insturen kan tot 29 februari as.

Meer prijsvragen

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright