Heerlijk ontspannen bij Landal GreenParks
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

Heerlijk ontspannen bij Landal GreenParks

 


Feest voor kinderen en (groot)ouders!

Een vakantie bij Landal GreenParks verveelt uw kinderen nooit. Klimmen, klauteren, glijden en springen, in de buitenspeeltuin of het indoorspeelparadijs kan het allemaal. Gegarandeerd uren speelplezier! Beleef de mooiste avonturen met Bollo, Lava Lamos, Professor Pieter Ploff of Puk en Pelle. Zwemmen, spetteren, plonzen, glijden en ravotten…op vrijwel ieder park van Landal GreenParks is een zwembad aanwezig. Op deze manier is het iedere dag kinderdag!

Zwemmen, spetteren, plonzen, glijden… Alles mag!
Op vrijwel ieder park van Landal GreenParks vind je een zwembad waar ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken. in bijna ieder binnenzwembad is een apart peuterbad aanwezig. Ook zijn er diverse waterattracties waar je kids zich kunnen vermaken. Waterplezier verzekerd voor de allerkleinsten!

   
   

De bezige bijen van Fun & Entertainment
Van een theatervoorstelling van Puk & Pelle voor de allerkleinsten tot een zeskamp voor de hele familie. De enthousiaste medewerkers van Fun & Entertainment organiseren voor kleine en grote gasten allerlei activiteiten.

   
   
Speel mee met Bollo of Puk en Pelle...
Bij Landal GreenParks hoeven je kinderen zich geen dag te vervelen! Klimmen, klauteren, knutselen: buitenspelen is nog nooit zo leuk geweest als met Bollo. Want deze lieve knuffelbeer maakt pret voor tien en is op een groot aantal parken te zien. Maar ook andere beroemde figuren van Landal GreenParks nemen je kinderen graag mee op avontuur. Bijvoorbeeld tijdens de theatershows van Lava Lamos en Professor Pieter Ploff. Ook Puk & Pelle zetten graag alle kinderen in de schijnwerpers op Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos.
   
   
Een kinderbungalow: voor al je wensen
Eindelijk met de kinderen op vakantie. Heerlijk…! Maar voordat je goed en wel gepakt bent, moet er eerst veel geregeld worden. Als je een  
 
   

Kinderarrangementen
Landal GreenParks heeft speciaal voor kinderen leuke arrangementen samengesteld. Je kunt een arrangement eenvoudig samen met je bungalow reserveren.

Tot slot:

 

 

   
Last minutes

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


© 2004 - 2008 Peuter Place - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright