HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Ontdek nu Escape Room The Game – Jumanji

Begin december verkrijgbaar

Het wereldberoemde spel was tot nu toe alleen beschikbaar voor spelers vanaf 16 jaar, maar nu kunnen hele families aan de uitdaging beginnen. Duik met drie gloednieuwe avonturen in de gevaarlijke jungle, waarvan je nooit weet wat je tegen gaat komen.

Werk samen om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden, want dit is de sleutel om te kunnen ontsnappen. Je hebt maar 60 minuten de tijd, dus houd je hoofd koel!

Ga samen met je familie de strijd aan in een race tegen de klok. Hoe goed kunnen jullie samenwerken, verborgen aanwijzingen vinden en de puzzels oplossen? In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen.  Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel 60 minuten voorbijgaan als je moet ontsnappen. Durf jij het aan? Ontdek het in de spelbelevingen van Escape Room The Game Jumanji.


Introductie avontuur
Deze variant van Escape Room The Game bevat een special introductie avontuur om spelers warm te maken en kennis te laten maken met de speelwijze: ‘De Drummende Kast’. Zo wordt het team klaargestoomd voor het eerste exemplaar. 


De Zoektocht naar Jesse
Beng! Je valt uit de lucht en landt met een harde bons in een soort jungle. Het kost wat tijd om te beseffen dat jij en je vrienden in een computerspel gezogen zijn. Plotseling besef je dat dit ook gebeurd moet zijn met je vriend Jesse. Als dat het geval is, moet Jesse ergens in deze vreemde jungle te vinden zijn.


Verbreek De Vloek
Jesse legt uit dat je de vloek van Jumanji moet verbreken om terug te kunnen keren naar de echte wereld. Dit is echter alleen mogelijk wanneer de smaragdgroene maan aan de hemel staat – iets wat maar eens in de 10 jaar gebeurt. Over precies 1 uur zal de smaragdgroene maan in de juiste positie staan om de vloek te verbreken. Je moet opschieten… of nog 10 jaar wachten.

De familie editie van Escape Room The Game bevat drie verschillende avonturen oplopend in moeilijkheidsgraad. Het spel bevat 3 x 3 enveloppen met spelborden, de Chrono Decoder, diverse speelmaterialen en 3 x 8 hintkaarten. Download de Escape Room The Game-app voor een nog intensievere beleving. 

Consumentenadviesprijs per set: € 29,99
Aantal spelers: 3 tot 5 spelers, Leeftijd: 10+
Speelduur: 60 minuten per avontuur

 

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op dit bordspel? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Jumanji ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.


 

 

 

 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright