HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Dodgeball

het supersnelle spel waar je behendigheid
op de proef wordt gesteldBen jij behendig, snel en kun je twee dingen tegelijk? Dan ben jij klaar voor Dodgeball. Met  dit snelle actiespel van Identity Games ga je de strijd met jezelf en je medespelers om, in een race tegen de klok, zes balletjes op je beker te rijgen. Ontwijk de draaiende dodgeball speler in het midden, die klaarstaat om je van het bord te vegen! Dodgeball is het absolute must-do spel voor iedereen die competitief is ingesteld.

 

Klaar voor de start? Duik! Ontwijk de rondvliegende bal die jouw hoofd van het bordspel wil gooien, terwijl jij zo snel mogelijk de zes ballen op je beker probeert rijgen. Opperste concentratie, snelheid en behendigheid zijn razend belangrijk om als winnaar te eindigen. Zolang je de bal kan ontwijken en tegelijkertijd de ballen op de beker schuift zit je goed. Zo niet? Dan moet je helemaal opnieuw beginnen… Ga de uitdaging aan en treed toe tot de arena.
Iedere speler heeft een eigen dodgeball speler die in de Dodgeball arena wordt geplaatst. Vanuit het midden vliegt de bal rond van links naar rechts. Door je hoofd naar beneden te halen ontwijk je de bal. Laat je niet van de wijs brengen, want je bent sneller doelwit dan je verwacht. Verzamel jij als eerste de zes ballen op je beker, dan ben jij de Dodgeball kampioen!

 

Leeftijd:              Geschikt vanaf 8 jaar
Aantal spelers:    2-4 spelers
Speelduur: ± 15 minuten
Direct bestellen bij Bol.com

 


MAIL & WIN

Wil jij kans maken op dit spel? Stuur een berichtje met je adresgegevens naar de redactie o.v.v. Dodgeball.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan! Like, deel het bericht én reageer onder deze actie.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright