HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 

Bigben wekkerradio'sWekkerradio's met projectie
Een fijne ochtend voor het hele gezin met Stella (roze), Ozzy (mint) of Teddy (blauw). Deze wekkers waken over kinderen als zij slapen en het  assortiment van geluiden zorgt voor een uitgerust begin van iedere dag.

De RPE is dus een wekkerradio en nachtlampje in één, zodat kinderen ‘s avonds makkelijk in slaap vallen en ‘s morgens rustig wakker worden met het geluid van muziek of via zengeluiden.

Door de microfoon kunnen ouders hun eigen stem of andere geluiden opnemen die de kinderen kunnen beluisteren. Deze wekkerradio is beschikbaar in drie verschillende designs zodat ieder kind in slaap kan vallen met zijn favoriete nieuwe vriendje! Bovendien beschikken de wekkerradio’s allemaal over een projector die de muur versiert met verschillende designs. 

Consumenten adviesprijs € 29,99. Direct bestellen bij Bol.com


Ook de volgende wekkerradio's, die beschikken over een FM-radio met dimbare LCD display en “Nap”, “Sleep” en “Snooze” functies, zijn onmisbaar op het nachtkastje van elke kleine muziekfanaat! Elke wekker heeft drie verwisselbare frontjes, zodat ze altijd bij je passen. Kies jouw favoriete design: dieren, smiley, unicorn of voetbal.

Adviesprijs: € 19,99. Direct bestellen bij Bol.com
MAIL & WIN

Wil jij kans maken op een Ozzy of Teddy wekkerradio? Stuur een berichtje met daarin je voorkeur naar de redactie o.v.v. BigBen Vergeet niet om je adresgegevens te vermelden!

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan! Like, deel het bericht én reageer onder deze actie.


Over Bigben Interactive
De BIGBEN INTERACTIVE Groep is marktleider op het gebied van accessoires voor zowel videogamesystemen als mobiele telefonie en speelt met haar kennis en producten in op ontwikkelingen op de multimediamarkt. De ambitie van Bigben Interactive is om een toonaangevende rol te spelen in de Europese multimediamarkt, daarbij gebruik makend van haar grootte, ontwikkelcapaciteiten en commerciële netwerk.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright