HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

Gezocht: Zoetwaterpiraten

Maak kans op een familiekaart!


Ahoy, Zoetwaterpiraten! Deze meivakantie bezoeken Sjonnie, de stoerste stadsmuis van Amsterdam, en zijn trouwe vriend Harold de kat de kade van Blue Boat Company om bemanning te werven voor de ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ rondvaart. Kinderen kunnen ‘s ochtends de twee vrienden via een meet & greet ontmoeten en gaan vervolgens met Sjonnie in zee om Harolds waterangst te overwinnen. Terwijl ouders naar een zelfgekozen audiotour luisteren, gaan de Zoetwaterpiraten op een spannend en interactief avontuur.

Rondvaart in de meivakantiee
Meet & greet vindt van maandag 24 t/m vrijdag 28 april dagelijks plaats tussen 11:00 & 13:00 op de kade bij de afvaartsteiger van Blue Boat Company.

Tijdens de vaart (duur: 75 min.) gaan kinderen als een echte Zoetwaterpiraat, met behulp van een piratenkijker, in de stad dieren spotten. Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee.

 

MAIL & WIN
Wij mogen twee familiekaarten t.w.v. €42,50 weggeven voor deze spannende rondvaart! Deze kaarten zijn heel het jaar door geldig voor twee volwassenen en twee kinderen (tot 12 jaar).  Wil jij kans maken? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. zoetwaterpiraten.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

 

 

Niet gewonnen?
Niet getreurd! Surf snel naar de website van BlueBoat company en bestel daar je kaarten.

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright