HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

The Boss Baby

vanaf 19 april te zien in de bioscoop


DreamWorks Animation en de regisseur van MADAGASCAR nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in THE BOSS BABY. THE BOSS BABY is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ THE BOSS BABY is een originele comedy voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

 

Nederlandse stemmencast:
Cabaretier Guido Weijers en acteur Stijn van der Plas nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Guido Weijers maakt met deze nieuwe film van DreamWorks Animation (‘Shrek’) zijn inspreekdebuut. Stijn van der Plas maakt zijn inspreekdebuut op het grote doek. De film bevat tevens een voice-over van acteur en presentator Buddy Vedder en een cameo van YouTuber, actrice en zangeres Dionne ‘OnneDi’ Slagter.

 

Met in de Engelstalige versie stemmen van onder andere:
ALec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Patton Oswalt en Miles Bakshi.
Meer op: #TheBossBaby, www.20thcenturyfox.nl


Trailer


DreamWorks The Boss Baby © 2017 DWA LLC. All Rights Reserved.

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. The Boss Baby.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright