HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Het grootste spellenevenement van Nederland viert haar 25-jarig jubileum

10 en 11 november | Beursgebouw Eindhoven

Op 10 en 11 november wordt het Beursgebouw in Eindhoven opnieuw omgetoverd tot het grootste spellenfestijn van Nederland. Vorig jaar trok het Spellenspektakel ruim 10.000 bezoekers en ook dit jaar kunnen bezoekers de nieuwste spellen proberen, vinden er demonstraties en toernooien plaats en is het Kinderplein terug. Dit jaar viert het Spellenspektakel haar 25-jarig jubileum en zijn jong en oud uitgenodigd om dit mee te vieren!

Tijdens de twee dagen van het Spellenspektakel is er van alles te doen. Je kunt de nieuwste spellen uitproberen, demonstraties volgen en deelnemen aan verschillende toernooien waarbij grote prijzen te winnen zijn. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal ingericht Kinderplein. Hier kunnen kinderen spellen spelen, maar ook knutselen en uitrusten. Net als voorgaande jaren zijn er tal van tweedehands spellen te koop, zodat naast de nieuwste spellen ook ieders favorieten van vroeger opnieuw gespeeld kunnen worden. Kortom, dit spellenevenement mag je niet missen!  

Wil jij nog beter worden in je favoriete spel? De uitgevers geven je met alle plezier uitleg over hun (gloednieuwe) spellen. Bespreek je tactieken, achterhaal de tricks van je tegenstander en wie weet mag jij jezelf de winnaar noemen!

Ook zijn er verschillende spellenverenigingen en clubs aanwezig die meer kunnen vertellen over hun activiteiten. Dit biedt een ideale gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij de verschillende verenigingen en je hierbij aan te sluiten.
Kijk voor meer informatie, het programma en de deelnemende uitgevers, spellen en kampioenen die de komende tijd gefaseerd bekend worden gemaakt op www.Spellenspektakel.nl.

Datum: 10 en 11 november 2018
Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur
Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs: €11,00 voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang
Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts aan. Kijk hier voor meer informatie.

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op vier vrijkaarten? Dat kan! Wij verloten 2 familiekaarten voor 2 kinderen en 2 volwassenen.
Stuur een berichtje waarin je aangeeft jij moet iwnnen de redactie o.v.v. Spellenspektakel. Vergeet je naam en adresgegevens niet te vermelden!

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen en waar je de show wilt gaan bezoeken.


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright