HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

SING

Vanaf 3 mei live bij jou in de woonkamer


Op 3 mei barst het muzikale feest los, live bij jou in de woonkamer: SING komt uit op DVD en Bluray! De gigantische bioscoophit bevat meer dan 65 bekende popsongs, die we natuurlijk allemaal vrolijk mee kunnen zingen. Dat belooft een swingend voorjaar te worden met SING op DVD en Blu-ray.

 

Ben jij klaar voor deze originele, grappige
en ontroerende film?

Synopsis
In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla en een punk-rock stekelvarken.

Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale. Met de Nederlandse stemmen van onder meer Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma en vele anderen.

Blu-ray: € 21,99 bij Bol.com
DVD: € 17,99 bij Bol.com

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op een Blu-ray en een SING-stickervel? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Sing.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

 

Trailer


www.singfilm.nl

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright