HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 

Cartoon Network’s dapperste prins Ivandoe is hier

Iedere doordeweekse dag om 16.55 uur!

 


Sinds vorige week is bij TV zender Cartoon Network de gloednieuwe serie 'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' van start gegaan. Deze doldwaze avonturen van de jonge prins Ivandoe en zijn schildknaap Bert is geproduceerd door de makers van ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball. Kijk en beleef het mee, door de week iedere dag om 16.55 uur.

Ivandoe is gezegend met veel zelfvertrouwen en weet zeker dat hij de dapperste, edelste en knapste krijger-prins is die ooit heeft geleefd! Maar in werkelijkheid is hij een schattige, ronde, onhandige jonge hertenbok met beperkte fysieke vaardigheden. We volgen de jonge prins van het bos, die op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, op een zoektocht gaat naar de magische Gouden Veer van de afschrikwekkende Eagle King. Ivandoe wordt tijdens dit dwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, de kleine maar slimme vogel Bert. Samen ontdekken zij mysterieuze en nieuwe gebieden in het bos en komen onderweg veel eigenaardige wezens tegen.

Prins Ivandoe’s zelfvertrouwen en overmoed brengen hem regelmatig in de problemen en het is aan Bert om hem hier uit te halen. Ivandoe is hardleers waardoor hij telkens dezelfde fouten blijft maken. In elke aflevering beleven zij een bizarre situatie of komen ze een verraderlijke hindernis tegen, die Ivandoe en Bert moeten overwinnen om hun zoektocht naar Eagle Mountain voort te zetten.

Naast de TV-serie wordt een volledig interactieve web-game gelanceerd waarin kinderen met Ivandoe en Bert mee gaan op reis en nieuwe afleveringen kunnen ontgrendelen. Mis het niet en stem doordeweeks vanaf 22 januari om 16:55 uur af op Cartoon Network!

 

 

MAIL & WIN: OP AVONTUUR IN FUN FOREST!

Ga zelf op avontuur en trotseer de hindernissen van het bos zoals prins Ivandoe! Dat kan in Fun Forest, één van de mooiste bossen van Nederland. Wat je in een gewoon bos niet mag of kan doen, mag je hier wel! Je gaat de bomen in, zodat je het bos kan voelen. Of je nou jong ben of oud, Tarzan of Jane, iedereen is welkom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf. Er zijn 4 klimbossen via funforest.nl: Amsterdam, Almere, Venlo en Rotterdam. In Amsterdam, Almere en Rotterdam is het vanaf 7 jaar + volwassenen. En in Venlo is er ook een baan vanaf 5 jaar.

Durf jij die uitdaging aan? Dat kan! We verloten 4 vrijkaarten voor Fun Forest? Vertel ons waarom! Stuur je reactie met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Prins Ivandoe.

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten met wie en waarom je wil winnen.


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright