HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Num Noms maakt ‘spelen met eten’ leuk!Num Noms zijn een mix van schattigheid en een snuifje verrassing. Meng een Num en een Nom om je eigen smaakmengsel te maken. Zoveel grappige combinaties zijn het perfecte recept voor ondeugende streken. Num Noms™ zijn de schattigste minigerechten! En ze ruiken ZO heerlijk! Pak een explosie aan schattige ‘hapjes’ uit! Ze zijn heerlijk schattig, maar eet ze niet op!


NUM NOMS SHIMMER PLAYSET

Laat je Num Noms schitteren met de personages uit de nieuwe, speciale editie met de Num Noms Shimmer Playset! Glazuur je Num Noms en stop ze dan in het glansstation. Draai ze in het rond en zie hoe je Num Nom gaat stralen! Deze Num Noms Shimmer Playset bevat alles wat je nodig hebt om je Num Noms van glitter en glans te voorzien.
De set bevat twee speciale Noms, glazuur, glitters, tang en een trechter. Ga aan de slag en verzamel ze allemaal!

 NUM NOMS SNACKABLES SILLY SHAKES MAKER


Maak en serveer je eigen Silly Shakes-slijm met de Num Noms Snackables Speelset met Silly Shakes Maker. Kies je ‘smaken’ en toppings, stop alles in de mixer en bewaar het eindproduct in schattige kleine Silly Shakes-bekertjes. Mix en match smaken en lagen om heel veel grappige creaties te maken. Je kunt ook het slijm van je Silly Shakes-collectie gebruiken voor nog meer plezier!

De Num Noms Snackables Silly Shakes Maker heeft alles wat je nodig hebt om je eigen SIlly Shakes-slijm met een geurtje te maken en serveren, inclusief drie verzamelbare mini Snackables-bekertjes, 1 ‘gelei’-slijm, twee geurtjes, twee soorten glitters en een speciale Num Nom.
 

ADVIESPRIJZEN
Num Noms Shimmer Playset: €19.99
Num Noms Snackables Silly Shakes Maker: €49.99

 

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op een Num Noms Shimmer Playset!? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. NUM NOMS! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij moet winnen.


 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright