HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Nieuwe afleveringen van Looney Tunes

vanaf 31 mei bij Boomerang


De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de nieuwe afleveringen van New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds met meerdere korte films van vijf en halve minuut in een aflevering. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met hun bekende humor en charme!

De Looney Tunes weten jong en oud te vermaken, dus kijk met de hele familie naar de nieuwe afleveringen van New Looney Tunes! Vanaf 28 mei iedere dag om 16.40 uur bij Boomerang.

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op een leuke Looney Tunes goodiebag met een broodtrommel, etuiset, notebook, sleutelhanger en een strandbal?

Laat ons weten waarom! Stuur je berichtje met naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Looney Tunes. Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright