HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Het leven is verrukkulluk

vanaf 15 mei op DVD en VOD


Vanaf 15 mei is het muzikale sprookje 'Het Leven is Vurrukkulluk', naar het boek van Remco Campert, te zien op DVD en VOD. Regisseur Frans Weisz wilde dit verhaal al meer dan vijftig jaar verfilmen. Nooit had hij kunnen dromen dat zijn eigen zoon, Géza Weisz, de hoofdrol zou vertolken. Naast Géza spelen Reinout Scholten van Aschat, Romy Louise Lauwers (winnares Sylvia Kristel Award), Anniek Pheifer, Teun Kuilboer, Stefan de Walle en Willeke van Ammelrooy een rol in dit verhaal over liefde en verlangen. 'Het Leven is Vurrukkulluk ' wordt door Just Entertainment uitgebracht op DVD en VOD.


Synopsis

‘Het Leven is Vurrukkulluk’ is  een film over liefde en verlangen. Tijdens  een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta (Anniek Pheifer) en Ernst-Jan (Teun Kuilboer). Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa (Willeke van Ammelrooy) en Kees (Stefan de Walle), oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Direct te bestellen bij Bol.com voor € 14.99 

VOD
'Het Leven is Vurrukkulluk' is te zien op de volgende kanalen: Ziggo, Moviemax Online, KPN, Tele 2, Pathé, I-Tunes, Google en KLM.  

WINACTIE
Wil jij kans maken op deze DVDl? Laat ons weten waarom! Stuur je berichtje met naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Het leven is verrukkelluk.

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright