HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

HEKSENDOORN 2017

Maak kans op vrijkaarten!


In oktober is opperheks Odelia de baas van het Avonturenpark en dat merk je! Ze heeft het park versierd met pompoenen, bezems en ontvangt griezelige figuren op visite. Op 7 en 8 oktober en van 14 tot en met 29 oktober kun je tijdens Heksendoorn griezelen met het hele gezin. Betreed het ondergrondse spookhuis, bekijk de griezelshow en de speciale theatervoorstelling van Kareltje & Jasmijn waar Odelia een gastrol inspeelt. De allerkleinsten gaan op zoek naar lieve vogelverschrikkers in het maisdoolhof. Kinderen tot 13 jaar mogen verkleed komen en worden vriendelijk ontvangen door heks Odelia op haar bezemsteel. Durf jij kennis te maken met Odelia?

 

In Heksendoorn is tijdens Screams de spanning helemaal om te snijden. Op vrijdag de 13e wordt het begin van de herfstvakantie op griezelige wijze ingeluid. Speciaal voor de allerdappersten (12 jaar en ouder) verandert het altijd vrolijke Avonturenpark in een donkere en onheilspellende plek. In het park zijn diverse scare-zones en er lopen tientallen griezels en horrorkarakters rond die je gegarandeerd de stuipen op het lijf jagen. Zelfs bij de attracties is het griezelig, want wat is er gebeurd met het personeel? Screams vindt plaats op 13 oktober van 20:00 uur tot 00:00 uur en wordt spetterend afgesloten met een vuurwerkshow. Kom maar langs... als je durft!

www.avonturenpark.nl

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten voor Heksendoorn? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. HEKSENDOORN. Deze kaarten zijn niet geldig gedurende het Screams event.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright