HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

DE LEGO® NINJAGO® FILM

nu in de bioscoopIn dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

DE LEGO® NINJAGO FILM is een nieuw animatie-avontuur uit de Warner Bros. Pictures’ LEGO® filmreeks. De Engelstalige versie van de film, THE LEGO® NINJAGO MOVIE, bevat de stemmen van onder andere Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods en de legendarische Jackie Chan.


Keuring: 6jr, geweld, angst
Hashtag : #LEGONinjagoFilm     

 

 

© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. © 2017 The LEGO Group.

 

 

MAIL & WIN

We mogen 2 pakketjes verloten met 4 vrijkaarten, een T-shirt, een stickervel en een puzzel. Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. De Lego Ninjago Film.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

www.NinjagoFilm.nl

 


 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2016 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright