HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

De Dieren uit het Hakkebakkebos

vanaf 14 december in de bioscoop


De hartverwarmende, vrolijke animatiefilm 'De Dieren uit het Hakkebakkebos' wordt door Just Film Distribution en Just4Kids op 14 december uitgebracht in de bioscoop. Deze kleurrijke, muzikale film is geschikt voor jong en oud en is mede geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Pedri Animation uit Ankeveen. Net als bij 'Solan & Ludwig' zijn zij verantwoordelijk voor het maken van de poppen en decors. De regie ligt in handen van de Noorse regisseur Rasmus A. Sivertsen, die eerder met 'Solan & Ludwig' diverse awards in de wacht sleepte waaronder de ECFA Award voor Beste Jeugdfilm. De film is momenteel ook te zien bij Cinekid.

Synopsis
Een kleurrijke, muzikale stop-motion-animatie vol leuke liedjes!
Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.


Regie: Roy Poortmans

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten en de DVD van Solan & Ludwig en de Sneeuwmachine? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Hakkebakkebos.

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.

 

Trailer


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright