HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

'Casper en Emma maken Theater'

vanaf 31 mei in de bioscoop


Casper en Emma zijn vanaf mei alweer te zien in hun zesde bioscoopfilm: 'Casper en Emma maken Theater'. Dit keer gaan ze met hun klasgenootjes theater maken om geld in te zamelen voor een goed doel. Casper en Emma is van oorsprong een populaire televisieserie uit Noorwegen. In Nederland is de serie te zien bij Zappelin/KRO Kindertijd en op Netflix. Het merk is zo populair dat er al een gehele lijn merchandise van beschikbaar is met onder andere knuffels, kleurboeken, leesboeken en spelletjes. De film is wederom geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals. 'Casper en Emma maken Theater' wordt door Just Film Distribution en Just4Kids vanaf 31 mei officieel in de bioscoop uitgebracht. De film is eerder die maand al te zien in diverse voorpremières. Synopsis
Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Speelduur: 81 minuten | Doelgroep: Alle Leeftijden

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten Laat ons weten waarom! Stuur je berichtje met naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Casper & Emma .

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright