HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

Casper en Emma de Bergen in

Maak kans op premièrekaarten in Julianatoren!


Vanaf 1 juni zijn Casper en Emma te zien in een superspannend avontuur in de bergen. Dit is de vierde 'Casper en Emma' film die de bioscoop in gaat en is tevens het vervolg op de gelijknamige TV-serie. 'Casper en Emma de Bergen in' wordt uitgebracht door Just4Kids.

 

Synopsis
Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s.

Bekijk hier de trailer.

 

MAIL & WIN PREMIÈREKAARTEN!

Wil jij kans maken op 4 premièrekaarten? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Casper en Emma.

Première Casper en Emma de Bergen in
Wanneer: 28 mei

Waar: Juliantoren
Inloop: 09:30 uur
Start Film: 10:00 uur

Premièrekaarten zijn inclusief drankje, uitrijmunt en toegang tot het park!

 

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2016 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright