HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

CARTOON NETWORK VLOG IT

Maak kans op een workshop vloggen op 5 augustus!


Op maandag 31 juli a.s. gaat de gloednieuwe wedstrijd ‘Cartoon Network Vlog It’ van start. Samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes gaat Cartoon Network op zoek naar jong vlogging talent, waarbij de winnaar coaching en promotionele ondersteuning krijgt van Cartoon Network en zichzelf de officiële vlogger van de zender mag noemen.

Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar kan deelnemen aan de wedstrijd.
Op de speciale website vlogit.cartoonnetwork.nl verschijnt er vanaf maandag 31 juli gedurende vier weken iedere week een nieuwe vlog-uitdaging. Er zijn ook een heleboel tips en ideeën voor het creëren van boeiende vlogs terug te vinden. Ingestuurde video’s zullen worden beoordeeld op originaliteit en alle deelnemers die minimaal twee opdrachten voltooien, maken kans op een plaats in de finale. Video’s kunnen via de website worden geüpload of door een YouTube-link naar de video in te sturen en expliciete goedkeuring van een ouder of voogd is verplicht om deel te nemen aan de wedstrijd.


De drie beste deelnemers krijgen een uitnodiging voor de finale: een masterclass bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum met YouTubers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes. Beiden zijn al geruime tijd actief op YouTube en gaan de finalisten helpen om ware YouTube-sterren te worden.
De finalisten krijgen ook allemaal een waanzinnig prijzenpakket, mede mogelijk wordt gemaakt door Nintendo, Warner Bros. Interactive (Cars 3), Avonturenpark Hellendoorn, Identity Games en Stoer!. Maandblad Stoer! is tevens mediapartner van de wedstrijd.
In de laatste ronde moeten de finalisten een vlog te maken over de masterclass die over van alles kan gaan: sport, films, televisie, games, speelgoed, enz. De vlogs zullen te zien zijn op de website en het YouTube-kanaal van Cartoon Network, waarna een Cartoon Network jury samen met Bonnie en Nino de uiteindelijke winnaar zal kiezen.
De winnaar wordt de officiële vlogger van de zender en zal via alle platformen van Cartoon Network gepromoot worden, waaronder de website, de Facebook- en Instagram-pagina’s en het YouTube-kanaal. Hij of zij krijgt als eerste toegang tot nieuwe Cartoon Network series, online games, apps en producten, en ontvangt exclusieve uitnodigingen voor evenementen van Cartoon Network.

 

MAIL & WIN

Aan het begin van de wedstrijd wordt er een workshop gegeven over vloggen voor kinderen, om hen te activeren mee te doen met de wedstrijd. De workshop zal zaterdag 5 augustus plaatsvinden in Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum en wordt geheel verzorgd door Bonnie van het Youtube-kanaal Boncolor (22.000 abonnees). Zij is zelf al geruime tijd actief op YouTube en zal de kinderen helpen met (hun eerste) vlog.

Wil jij kans maken op 2 kaarten voor deze workshop? Dat kan! Media Tornado verloot drie setjes van twee vrijkaarten! Stuur je naam en adres gegevens naar info@mediatornado.nl o.v.v. CN VLOG IT!

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright