HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

AVONTURENPARK HELLENDOORN

Nieuwe spectaculaire zomershow, waterpret in Aquaventura Slidepark


Avonturenpark Hellendoorn is haar seizoen spectaculair gestart met Het Drakennest, een nieuwe attractie waarin je rondgedraaid en heen en weer gewiegd wordt onder het wakende oog van draak Hellendra. Maar het seizoen heeft meer te bieden! De populaire High Dive Stuntshow is terug met een nieuw avontuurlijk verhaal en gevaarlijke stunts vanaf duizelingwekkende hoogte. Wil je na het zien van deze show zelf in actie komen? Bezoek het Aquaventura Slidepark waar je met hoge snelheid van de vele waterglijbanen kunt glijden en het tienerevenement Summer Splash voor een tropisch feestje.

High Dive Stuntshow
Van zaterdag 8 juli tot en met 3 september 2017 is de High Dive Stuntshow te bewonderen in Avonturenpark Hellendoorn met een spectaculaire nieuwe zomershow voor de hele familie. In deze show, gepresenteerd door een internationaal team van atleten, word je meegenomen in de wereld van de Maya’s. Je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel, want dit wateravontuur staat bol van onvoorstelbaar gevaarlijke stunts vanaf duizelingwekkende hoogte.
De show is meerdere keren per dag te zien. Dat belooft wat!

 

Aquaventura Slidepark
Je kunt bijna je zwemkleding uit de kast halen, want vanaf medio juni tot en met september is het Aquaventura Slidepark weer open! Maak je op voor zoveel glijden en spetteren als je maar wilt in dit grote waterpark in Avonturenpark Hellendoorn. Het park bevat maar liefst 11 waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander. Maak je borst maar nat en kom langs!

Bij zeer mooi weer wordt de aangegeven periode vervroegd en/of verlengd. Houd hiervoor de website van het park in de gaten. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,-.

 

Summer Splash
Vier op vrijdagavond 2 1 juli de start van de zomervakantie in het Aquaventura Slidepark met muziek, alcoholvrije cocktails en heel veel waterpret! De DJ’s, jacuzzi’s en waterglijbanen zorgen dat feestende tieners (vanaf 12 jaar) in vakantiesfeer komen. Een spetterend feest dat je als tiener niet wilt missen!

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Avonturenpark Hellendoorn.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

 

Over Avonturenpark Hellendoorn
Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is er voor iedereen veel te beleven. Avonturenpark Hellendoorn is geopend van t/m 29 oktober 2017. De entreeprijs voor het Avonturenpark is € 23,50 en kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot het park. Een Seizoen Pas 2017 is al verkrijgbaar vanaf €57,50 per seizoen. In het naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen, kortingspassen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2016 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright