HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

Wolf in schaapskleren

verkrijgbaar op DVD en On Demand


Vanaf 19 juni is de award winnende animatiefilm Wolf in Schaapskleren verkrijgbaar op DVD en via On Demand. Opnieuw brengen de makers van ‘De Sneeuwkoningin’ een prachtige kinderfilm, deze keer over acceptatie en vriendschap. In dit hartverwarmende verhaal verandert de nieuwe leider van een groep wolven onbedoeld in een schaap. Komt hij ooit weer terug bij zijn roedel? De stemmen van de personages zijn ingesproken door onder anderen Murth Mossel, Finn Poncin, Jelle Amersfoort en Nine Meijer.

Wolf in Schaapskleren viel meerdere keren in de prijzen, waaronder bij het Catalina Film festival en de Asian Oscars. Daarnaast wist de animatiefilm de prestigieuze Golden Unicorn Award in de wacht te slepen en werd de film meerdere malen genomineerd voor Best Animation Film.

On Demand
'Wolf in Schaapskleren’ is beschikbaar via de volgende kanalen: Ziggo, KPN, Moviemax Online, Tele2, I-Tunes, Google Play, Yelo Play en Proximus.

Synopsis

In een magisch land leeft een kudde zorgeloze schapen, maar hun vredige leventje wordt ruw verstoord wanneer een groep wolven hun kamp opslaat in het nabijgelegen ravijn. Terwijl de schapen proberen te wennen aan hun nieuwe buren, zijn de wolven druk om een nieuwe leider van de roedel te kiezen. De populaire maar hopeloze Goofball Grey gaat de uitdaging aan om iedereen, inclusief zijn verloofde, Bianca, te bewijzen dat hij de moeite waard is om leider te worden. Maar dan krijgt hij een klein ongelukje; nadat hij een magisch gif inneemt, belandt hij in het lichaam van een ram! Nu is hij letterlijk een wolf in schaapskleren...
 
Speelduur:
80 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: DolbyDigital Surround 5.1 Kijkwijzer: 6+ CAP: €9,99 VERPAKKING DVD: 1 DVD Amaray
Direct te bestellen bij BOl.com

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op deze DVD? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Wolf in Schaapskleren.

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright