HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

Warner Bros. Kinderfilms en - series

verkrijgbaar op DVD


Warner Bros. Home Entertainment presenteert in september een grote line-up spannende en grappige series en kinderfilms. Meiden kunnen verder zwijmelen met Supernatural S12. Fans van politieseries worden verblijd met Gotham S3 en Rizolli & Isles S7 en ieders favoriete nerds zijn te zien in The Big Bang Theory S10. Voor alle LEGO fans en stoere jongens en meiden is er LEGO plezier met LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu - Day of the Departed, LEGO Scooby-Doo Blowout Beach Bash en LEGO DC Superhero Girls Brain Drain. De DC fans worden ook niet vergeten met de release van Batman Harley Quinn op DVD.

 

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu - Day of the Departed op DVD
Deze korte film speelt zich af tussen LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu seizoen 6 en 7. De film is de perfecte voorbereiding op de film The LEGO Ninjago Movie, die vanaf 27 september te zien is in de bioscoop.

Releasedatum: 20 september 2017
Speelduur: 45 minuten
Direct bestellen bij Bol.com

 LEGO Scooby-Doo Blowout Beach Bash
Mysterie Inc. gaat op vakantie naar Blowout Beach, maar bij aankomst blijkt het strand leeg en verlaten. Piratengeesten zoeken een schat op het eiland. Lukt het Mysterie Inc. om de kwade piraten te verslaan en iedereen terug te krijgen naar het strand?

Releasedatum: 20 september 2017
Speelduur: 73 minuten
Direct bestellen bij Bol.com

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op deze DVD's? Dat kan! We verloten 3 pakketjes. Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Warner Bros.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright