HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

The LEGO Batman Movie

Warner Bros. Home Entertainment brengt op 14 juni
de steengoede animatiefilm uit op VOD, 4K Ultra HD Blu-ray,
3D Blu-ray, Blu-ray en DVD.

 

The LEGO Batman Movie is een nieuw hilarisch avontuur die meer dan 70 jaar Batman-geschiedenis viert met de herkenbare LEGO-humor. In The LEGO Batman Movie beschermt Batman Gotham City met ziel en zaligheid om uit de handen te blijven van de gemene en gevaarlijke Joker. Tot deze superschurk een plan bedenkt waar zelfs de altijd stoere Batman van in de war raakt… Probeer je lachspieren maar in bedwang te houden met dit dolkomisch avontuur, vanaf 14 juni op VOD, 4K Ultra HD Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD.

Na het grote succes van The LEGO Movie schittert Batman nu in zijn eigen LEGO avontuur. Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City en als Batman de stad wil redden uit de handen van de Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman moet zijn eenzame burgerwacht mentaliteit opgeven, proberen samen te werken met anderen en misschien, heel misschien, leren om meer relaxed te zijn.

The LEGO Batman Movie is een film die kinderen, families, LEGO fans en iedereen die houdt van lachen niet mogen missen! De film is vanaf 14 juni verkrijgbaar op VOD, 4K Ultra HD Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD.

DVD inclusief Legopoppetje voor € 14,99 en Blu-Ray voor € 17,99 bij Bol.com

Releasedatum:   14 juni 2017
Speelduur:         104 minuten
Kijkwijzer:         6 jaar, angst en geweld

 

MAIL & WIN!!

Wil jij kans maken op The LEGO Batman Movie op Blu-ray en een T-shirt? Dat kan! Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. LEGO Batman.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like, share én reageer onder deze actie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2016 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright