HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu seizoen 6

vanaf 12 juli verkrijgbaar op DVD

 

LEGO Ninjago seizoen 6 is een stoer en spannend avontuur dat zich afspeelt op het mythische eiland vol geheimen: Ninjago. De LEGO ninja’s hebben de spookinvasie van Morro verslagen en worden nu gezien als grote beroemdheden. Maar er lijkt weer gevaar op de loer te liggen… Je ziet het vanaf 12 juli wanneer LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu seizoen 6 verkrijgbaar is op DVD.

De LEGO helden Jay, Kai, Zane en Cole zijn terug in een gloednieuwe stoer Ninja verhaal. De vrienden hebben de oude vechtkunst Spinjitzu onder de knie en zijn inmiddels volleerd ninja’s. Niet voor niets dat zij Morro hebben kunnen verslaan. Maar duistere krachten bevinden zich op het eiland Ninjago als de theepot van Tyrahn wordt herontdekt door de geest van Clouse, de voormalige rechterhand van Meester Chen, één van de gemeenste slechteriken ooit… De vier Ninja’s zullen moeten vertrouwen op hun eigen kracht en hun vriendschap. Samen gaan ze de strijd aan met Clouse om hun geliefde eiland te beschermen. Zullen zij wederom als helden worden ontvangen of krijgen ze het ditmaal te zwaar voor hun kiezen?

Beleef het spannende gloednieuwe zesde seizoen van LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu over doorzettingsvermogen en vriendschap vanaf 12 juli op DVD.
Direct bestellen bij Bol.com

Later dit jaar verschijnt de eerste LEGO Ninjago film in de bioscoop.

 

MAIL & WIN!!

Wil jij kans maken op deze prachtige film op DVD? Dat kan! Stuur dan een berichtje met je adresgegevens naar de redactie o.v.v. LEGO Ninjago.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like, share én reageer onder deze actie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright